BILDER - INFO  DATA  VERKSTED  KONTAKT

Bilder - Info

 

Helt nytt design på powerbåten Nimo Offshore F 30
 

 

Nimo Boat
Stavanger / Norway
 
Mob: +47 944 22 245
 
Email: Nimoboat
 
Design / produsent
Eivind Velde


Fart og spenning med
speed båten Nimo Offshore F 30...

Som navnet ”offshore” tilsier er båten konstruert for rask ferd med god sjøsikkerhet for båtens besetning under ekstreme forhold. Båtens baug går slakt bakover og er trukket helt bak førerposisjonen slik at den ikke smeller inn i bølgene. En moderne v-bunn konstruksjon (23/24 grader) gir optimale ski- og kjøreegenskaper og gjør at den lander mykt og stødig. I tillegg får den et lavt forbruk. Båten kan bære alle typer motorer og har uten problemer potensiale til å gå 70 knop. Skroget under vann er tilnærmet originalen som ble bygget i 1985, men alt over vannflaten har fått et helt nytt design. Båten er nå større, lengre, penere og betydelig mer detaljert enn originalen. Skroget er 27 fot og hele båten med den nye badeplattformen er 30,5 fot. Båten er omdesignet og produsert i Stavanger, Norge. Alt er håndlaget.

… eller ta familien med på langtur
Fører-, passasjerstol og aktersofa gjør at besetningen kan ferdes med behagelig komfort ettersom båten er høy og man sitter dypt. Den nye innerlineren har en mer moderne og smartere løsning med en stor cabin med dobbeltseng og u-sofa med tilpasning for skjult toalett og plass til TV. Soveplass til 6 personer: 2 i dobbeltseng (190 cm), 2 på u-sofa og 2 på soldekk. Dørk med trinn ned i cabin. Rikelig med stueplass. Ekstra stor integrert badeplattform på 1 meter med luke for teleskopstige og 2 stk ski- og fiskestangluker helt akter. Forut et drenert ankerrom med luke, akter et lukket kalesjerom (til innlegging av kalesje med bøyler) og stor motorromsluke og 2 stk luker ved denne. Vindskjerm med luke leveres i aluminium med klart eller farget glass. Konsollet har trinn hvor du kan gå opp og ut på dekk gjennom vindskjermluken.


Støpeteknikk
Båten produseres med spesial ISO Polyester og glassfibermatte av beste kvalitet. Skrogsider, dekk og dørk er støpt med Divinycell Sandwichmateriale (kjernemateriale for maksimal styrke og lydisolering og minimum vekt). Alle deler leveres ferdig renkuttet og innsmurt med Topcoat. Alle steg i skrog er fyllte samt 2 stk spesialbygde stringere (avstivere) med motorfeste langsgående fra akter til baug. Skroget fortsetter med nødvendige ekstraforsterkninger. Innstøpte kabel-trekkerør. Ingen karosseri-skruer – kun gjennomgående bolter. Monterte dørker, skott og føringsrør.

 
 
 
 HOVEDSIDE